Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У районі проведення ООС десантників привітали з професійним святом

Сьогодні, 21 листопада, у День Десантно-штурмових військ, тимчасово виконуючий обов’язки Командувача Об’єднаних сил генерал-майор Віктор Ганущак відвідав підрозділи ДШВ, особовий склад яких наразі виконує бойові задання у районі проведення Операції об’єднаних сил та привітав десантників зі святом. Про це інформують у пресцентрі ООС.
Фото ООС

У заході також взяли участь командир ОТУ «Схід» генерал-лейтенант Юрій Содоль та командири військових частин, які відносяться до цього виду військ.

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам'ять полеглих героїв-десантників. Потім, з нагоди свята генерал-майор Віктор Ганущак нагородив десятки військовослужбовців відзнаками Операції об’єднаних сил та подякував їм за сумлінну військову службу.

– Дуже знаковим є те, що тепер ми відзначаємо День Десантно-штурмових військ 21 листопада – у день святого архістратига Михаїла, якого у багатьох країнах десантники вважають своїм заступником. Щиро бажаю невичерпного здоров’я, наснаги, витримки, сили волі, добробуту та миру Вам та Вашим рідним, – з вітальним словом звернувся до особового складу тимчасово виконуючий обов’язки Командувача Об’єднаних сил.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ