Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У рік розглядається близько 150 позовних заяв у суді скеровані управління комунального майна проти орендарів комунального майна за невиконання умов договору

В рік розглядається близько 150 позовних заяв у суді, які скеровані  управлінням комунального майна проти орендарів за невиконання умов договору. Про це сказав «Гал-info» начальник управління комунального майна міста Львівської міської ради Володимир Винничук.
За його словами, в місті налічується близько трьох тисяч орендарів комунального майна, а з орендарями, які  не виконують умов договору оренди,  які передбачають близько 18 пунктів – сплата орендної плати, страхування майна, плати за землю та інше, спочатку проводиться попереджувальна робота про не виконання умов договору. Потім,  якщо орендар комунального майна ніяк не реагує, скеровується позовна заява в суд, тоді в судовому порядку вирішується питання.
Як зазначає Володимир Винничук,  минулого року було проведено 629 судових засідань з приводу не виконання умов договору оренди.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ