Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Самборі за порушення карантину покарали чиновників міськради

Як повідомили 16 липня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, у Самборі поліцейські склали адмінпротоколи на чиновників міськради за порушення карантину.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

14 липня під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили повідомлення про захід, проведений з порушенням карантинних вимог.

Під час перевірки співробітники Самбірського відділу поліції встановили, що захід відбувся 14 липня у місті Самборі. Присутні зібралися у закритому приміщенні без масок, не дотримувалися соціальної дистанції та інших карантинних обмежень.

На організатора заходу – керівника відділу освіти Самбірської міської ради та голову міськради поліцейські склали протоколи про адміністративне правопорушення, передбачене ст.44-3 (порушення правил щодо карантину людей) КУпАП. Санкція статті передбачає покарання – штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян, а на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Правоохоронці закликають громадян, а також керівників установ та закладів ретельно дотримуватись правил карантину та вимог постанови Кабінету міністрів України.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Уряд посилив відповідальність за порушення карантину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ