Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У СБУ Львівщини тимчасово не працюватиме громадська приймальня

Через запровадження обмежувальних заходів у зв’язку із поширенням корона вірусної інфекції COVID-19 громадська приймальня Управління СБУ у Львівській області тимчасово не працюватиме. Про це Гал-інфо повідомили 18 березня у прес-центрі Управління Служби безпеки України у Львівській області.
Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Повідомити про правопорушення, віднесені до компетенції органів державної безпеки, громадяни можуть, як і раніше, за номером "гарячої лінії" тел. +380322616143 та на e-mail: [email protected].

Усі звернення, заяви та повідомлення будуть розглядатися вчасно, відповіді надаватимуться у визначені законодавством терміни. Зміни також відбулися і у роботі Архівного підрозділу Управління СБУ у Львівській області. З 18 березня читальний зал архівного підрозділу також не буде доступний для відвідувань.

Щодо змін в роботі будемо повідомляти на нашій сторінці у Facebook та Instagram.

Закликаємо громадян свідомо та відповідально поставитися до обмежувальних заходів. Задля збереження вашого здоров’я та здоров’я оточуючих просимо неухильно дотримуватись запроваджених правил та рекомендацій. Дякуємо за розуміння та відповідальну громадську позицію.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, центри надання адміністративних послуг у Львові обслуговують дистанційно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ