Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У СБУ прийняли рішення видворити з України російську журналістку

За матеріалами Служби безпеки України Державна міграційна служба прийняла рішення щодо примусового видворення з території України російської журналістки Маргарити Бондар. Про це повідомляє прес-центр СБУ, передає УНН.

"За порушення міграційного законодавства Державною міграційною службою прийнято рішення щодо примусового видворення у термін до 31 березня цього року Маргарити Бондар з території України із забороною в'їзду на три роки", - йдеться у повідомленні.

За інформацією спецслужби, впродовж 2018-го Бондар на замовлення російського пропагандистського видання “Украина.ру”, що входить до холдингу “рупора Кремля” Дмитра Кисельова, систематично поширювала в мережі Інтернет тенденційну інформацію про суспільно-політичну ситуацію в Україні. Зокрема, жінка публікувала недостовірні та провокативні матеріали стосовно порушення прав національних меншин представниками вітчизняних націоналістичних організацій та начебто бездіяльності української правоохоронної системи.

Згідно з експертним висновком фахівців Мінкультури зміст цих публікацій сприяє "інспіруванню міжнаціональної та міжетнічної ворожнечі, дестабілізації суспільно-політичної обстановки".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ