Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У сектор Гази прибула команда хірургів і волонтерів Червоного Хреста

Команда військової хірургії та група волонтерів Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ) 27 жовтня прибули у сектор Гази. Зокрема, волонтери завезли туди шість вантажівок з медичними матеріалами та засобами для очищення води.
Фото з мережі Інтернет

Про це повідомляє пресслужба МКЧХ, пише Суспільне. 

Зазначається, що прибуття гуманітарного персоналу збільшить спроможність збільшувати хірургічні втручання та підтримувати місцевий медперсонал.

"Ця надзвичайно важлива допомога — невелика доза полегшення. Але цього недостатньо. Наша команда хірургів та медичне обладнання допоможуть зменшити надзвичайний тиск на лікарів і медсестер Гази. Але терміново потрібен безпечний і гуманітарний доступ. Ця гуманітарна катастрофа загострюється щогодини", — заявив регіональний директор МКЧХ на Близькому та Середньому Сході Фабріціо Карбоні.

У МКЧХ зауважили, що меддопомога як для півночі, так і для півдня Сектору Гази включає військові хірургічні набори, які можуть бути використані для надання допомоги до від 1000 до 5000 тисяч людей в залежності від характеру поранень. Засоби для очищення води містять таблетки хлору. Ними можна обробити 50 тисяч літрів питної води.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ