Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Севастополі припинено рух тролейбусів

Так званий губернатор міста Сергій Меняйло повідомив, що в анексованому Севастополі через надзвичайну ситуацію з електроенергією припинено рух тролейбусів, - УНН.

"Ми були змушені відмовитися від тролейбусного сполучення, хоча це вкрай популярний і соціально значимий вид транспорту у нашому місті. Але він споживає 25 МВГ. У ситуації, коли Севастополь забезпечений електроенергією всього на 40%, ми змушені піти на цей крок", - зазначив С.Меняйло.

Він уточнив, що для вирішення транспортної проблеми на міських маршрутах буде додатково працювати 85 автобусів.

За даними "управління транспорту уряду" Севастополя, у місті працює 837 автобусів і 96 тролейбусів. Проте в середньому тролейбус перевозить в три рази більше людей, ніж автобус. При цьому більше 100 тис. Севастопольських пенсіонерів користуються тролейбусом безкоштовно.

Нагадаємо, так званий віце-прем'єр Криму, "керівник" урядової комісії з ліквідації НС Михайло Шеремет закликав мешканців Криму економно витрачати електроенергію.

За словами М.Шеремета, енергії яка виробляється в окупованому Криму недостатньо для потреб півострова, тому в Криму вже вводяться графіки аварійних включень.

Так званий віце-прем’єр заявив, що у зв’язку з надзвичайною ситуацією можливо буде введений графік роботи електротранспорту в Криму (пересування тролейбусів і трамваїв), при цьому їх повна зупинка не планується.

Він також зазначив, що в Криму сформований запас палива, яке необхідно для роботи транспорту і резервних джерел живлення.

Нагадаємо, перший віце-прем’єр так званого уряду Криму М.Шеремет заявляв, що на території тимчасово окупованого Криму вводять графіки відключення електрики і води для населення.

Також у міністерстві палива та енергетики анексованого Криму обіцяють інформувати населення про графіки відключення кожні дві години.

Нагадаємо, практично весь Крим до півночі за київським часом залишився без електропостачання. Світло відключили в Сімферополі, також повідомили про відсутність електрики в Севастополі, Феодосії, Керчі та Євпаторії.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ