Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У школах Львова планують запровадити електронні журнали й щоденники

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету ухвалили рішення про проведення Всеукраїнського відкритого конкурсу на кращу електронну систему керування навчанням (впровадження електронного журналу та електронного щоденника у школах Львівської МТГ).

Як розповів секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак, упродовж місяця місто буде приймати конкурсні проекти, а потім спеціальна комісія визначатиме переможця.

"Очікуємо, що ця система буде зручною для вчителів і допоможе налагодити комунікацію із батьками, зокрема — під час організації дистанційного навчання.

У деяких школах в інших містах це, до речі, успішно працює вже кілька років. Учителі публікують дані про рівень успішності діток, розклад уроків, списки відвідування, домашні завдання тощо. А також — залишають свої коментарі та поради. Натомість батьки та учні отримують доступ до інформації за допомогою особистого логіна та пароля. Така система суттєво спрощує роботу вчителів (їм вже не потрібно постійно виписувати оцінки в щоденник кожного учня), допомагає з навчанням діткам (їм легше слідкувати за розкладом й домашніми завданнями) і дає батькам можливість контролю (щоразу телефонувати із запитаннями до вчителів уже не потрібно)", - додав Лопачак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ