Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У школах окупованого Криму будуть виявляти "потенційних терористів" – росЗМІ

В освітніх установах окупованого Криму посилять роботу з виявлення підлітків, схильних до антисоціальної поведінки. Відповідні зміни буде внесено у плани виховної роботи на наступне півріччя.

Про це повідомляє Daily Storm, посилаючись на так званого міністра освіти анексованого Криму Наталію Гончарову. Нововведення, про які говорять в Криму, пов'язані з ростом кількості збройних нападів підлітків в Росії та на окупованих РФ територіях.

Так, 17 жовтня студент Керченського політеху Владислав Росляков влаштував вибух, а потім розстріляв учнів і педагогів. Загинула 21 людина, десятки отримали поранення.

За словами Гончарової, відразу після керченської трагедії у навчальних закладах пройшли лекції з представниками російського МВС та антитерористичних комісій.

«На наступний семестр будуть внесені зміни в плани виховної роботи кожної установи. Десь буде проведено тестування серед старшокласників на виявлення підлітків, схильних до девіантної поведінки. Психологи будуть вводити зміни у свої плани роботи, в тому числі проводити індивідуальні бесіди, ті ж тестування, класні години — різні формати», — розповіла вона.

В той же час, керівники освітніх установ пояснили журналістам, що робота з виявлення підлітків, схильних до девіантної поведінки, велася завжди. У всіх школах ведуться так звані соціальні паспорти.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ