Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У сiчнi-березнi 2006 року порiвняно з минулим роком обсяг промислового виробництва у Червонограді зріс на 7,4%

У сiчнi-березнi 2006 року порiвняно з минулим роком обсяг промислового виробництва у Червонограді збiльшився на 7,4%. Iз основних галузей мiста тiльки у легкiй промисловостi допущено спад виробництва.
У добувнiй промисловостi, яка за питомою вагою в загальному обсязi промислового виробництва займає найбiльшу частку, випуск продукцiї збiльшено порiвняно з минулим роком на 8,9%. Рiст виробництва вiдбувся за рахунок збiльшення випуску готового рядового вугiлля на 15 тис. тонн, або 17,4%.
Покращили свої показники пiдприємства видавничої справи, збiльшили друкування бланкiв у 3,3 раза. Перевищили рiвень минулого року пiдприємства машинобудування (рiст склав 65,1%), пiдприємства з виробництва неметалевих виробiв (збiльшення в 13 разів).
Пiдприємства харчової промисловостi досягнули збiльшення виробництва на 8,4%, що в основному пов'язано зi збiльшенням випуску кондитерських виробiв (на 19 тонн, або на 23,2%), випiчки хлiба та хлiбо-булочних виробiв (на 68 тонн або на 9,6%).
Пiдприємства легкої промисловостi знизили свої показники на 0,8% Порiвняно з вiдповiдним перiодом минулого року зменшилось виробництво корсетних виробiв на 177,8 тис. штук, одночасно виробництво панчiшно-шкарпеткових виробiв зросло на 456 тисяч пар. Про це повідомляє офіційний сайт Червоноградської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ