Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Стрию затримали зловмисника, причетного до викрадення автівки

У Стрию оперативники затримали зловмисника, причетного до викрадення автомобіля. Про це повідомили 12 серпня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Найближчим часом слідчі Стрийського районного управління поліції повідомлять 21-річному жителю райцентру про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом. За скоєне йому загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі.

11 серпня близько 19.00 у Стрийське районне управління поліції надійшло повідомлення про викрадення легкового автомобіля "Джилі", який власник, 62-річний житель міста, залишив на ніч біля будинку.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції, екіпажі сектору реагування патрульної поліції та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції.

Того ж дня, близько 21.30, оперативники сектору кримінальної поліції виявили викрадений автомобіль на вулиці Виговського у Стрию та зупинили його. Керував транспортним засобом 21-річний житель райцентру.

Викрадений "Джилі" поліцейські вилучили та доставили на арештмайданчик. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Невдовзі слідчі Стрийського районного управління поліції повідомлять затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Окрім того, у салоні викраденого автомобіля перебував пасажир, який Дрогобицьким районним відділом поліції був оголошений у розшук за скоєння злочину – він також затриманий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ