Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Сихівському районі відкрили новий простір для дітей та молоді

Першого червня мережа Дитячих клубів Львова та управління молодіжної політики Львівської міської ради відкрили новий клуб для роботи з молоддю та дітьми «Mriya.Ти», що розташований на вул. Карманського, 19.

Як і у всіх дитячих клубах міста, заняття у цьому просторі є безкоштовним, тож охочих запрошують записуватись на гуртки, інформує ЛМР.

У просторі, загальна площа якого становить 289 кв. м, діятиме гурток художньої кераміки, англійської мови, фітнесу та творча майстерня по виробах з дерева. Також у дитячому клубі можна проводити різні навчальні заходи, тренінги та курси, лекції та зустрічі.

«Це вже 8-й дитячий клуб на Сихові. Безпосередньо цей простір розрахований на 200 дітей. Вже є багато дітей, які записались сюди на заняття, але вільні місця ще є, тож радо запрошуємо охочих займатись у наших гуртках», – розповіла Наталія Устиянович, керівниця Дитячих клубів Сихівського району Львова.

Інвестиція міста у цей простір – 2,7 млн грн.

«Довгі місяці ремонтів, планування та організації – ми дуже мріяли про відкриття цього простору, саме тому в нього така символічна назва. Ми його відкриваємо у дуже символічний день – День захисту дітей. Діти та молодь – це та рушійна сила, яка творитиме майбутнє нашої держави, тому дуже важливо створювати такі осередки, де дітки, підлітки та молоді люди будуть креативити, розвиватися і проявляти себе», – зазначає Ростислав Юник, керівник управління молодіжної політики Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ