Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

У Тернополі від вибуху петарди школяру відірвало пальці

Нещасний випадок трапився 7 січня з 13-річним хлопцем. З неповною травматичною ампутацією першого, другого та третього пальців правої кисті руки до Тернопільської обласної дитячої лікарні для надання меддопомоги привезли постраждалого. Про даний випадок медики повідомили співробітників поліції. Про це Гал-інфо повідомили у секторі комунікації ГУ НП в Тернопільській області.

Правоохоронці встановили, що травми потерпілий отримав внаслідок необережного поводження з піротехнічними засобами, а саме розриву петарди.

В рамках проведення розслідування з’ясувалося, що хлопець – мешканець обласного центру, на Різдвяні свята приїхав до бабусі у село НастасівТернопільського району. Там разом зі своїми друзями вирішив розважитися піротехнікою. Наслідок таких забавок виявився невтішним – вибухом петарди дитині відірвало три пальці.

Правоохоронці встановили крамницю, де хлопці придбали небезпечні іграшки. Це невеличкий сільський продуктовий магазин, де власник не маючи будь-яких дозвільних документів займався незаконним продажем піротехніки. У приватного підприємця вилучено залишки забороненої продукції. Власник зізнався у тому, що продав неповнолітнім петарди.

Медики прооперували потерпілого, його життю нічого не загрожує. Поліцейські проводять подальше досудове розслідування в рамках даного кримінального провадження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ