Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Трускавці наводять лад з рекламними щитами та сітілайтами

У Трускавці впорядковують зовнішні рекламні носії, які встановлені не за Правилами. Про це Гал-інфо повідомили сьогодні, 19 листопада, у прес-службі Трускавецької міської ради.

Нещодавно у Трускавці затвердили нові Правила розміщення зовнішньої реклами. Відповідно до цього Управління розвитку міста розробило ряд рішень для впорядкування зовнішніх рекламних носіїв, які належать до підприємців, та подало на затвердження виконавчого комітету.

Відтак, рішенням виконкому, деяким підприємцям не надали дозволу на розміщення зовнішньої реклами у зв`язку з тим, що їхній рекламний засіб не входить до вичерпного переліку місць розміщення носіїв зовнішньої реклами у м.Трускавці, затверджений рішенням виконкому від 16.10.2019. Це сітілайти та рекламні щити на бульварі Торосевича та вулиці Дрогобицькій.

Також, міський голова та члени виконкому поставили умови власникам рекламних носіїв – привести окремі борди до ладу, або замінити на нові, в іншому випадку, через місяць дозвіл на розміщення реклами для таких підприємців буде скасований.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ