Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Трускавці запрацював «Теплий Хаб» для вимушених переселенців із Бердянського району

Тут можна буде отримати необхідну допомогу, консультацію та заручитися підтримкою при виникненні яких-небудь труднощів.

Лише за офіційними даними у Дрогобицькому зареєстровано тисячі вимушених переселенців із Запорізької області, а по всій території України - близько 80 тисяч. Про це повідомив начальник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк.

Офіційна назва хабу для ВПО з Бердянщини - «Філія інформаційно-ресурсного центру Бердянського району». Він розташований за адресою: м. Трускавець, вул. І.Мазепи, 23Б.

Ініціатором відкриття Центру стало керівництво Бердянського району за підтримки місцевих благодійників та меценатів.

«Ми, як місцева районна влада, всіляко підтримуватимемо роботу цього Центру для ВПО та наших земляків загалом. В знак цього сьогодні разом із начальником Бердянської районної військової адміністрації Олексієм Бакаєм підписали меморандум про співпрацю та взаємодопомогу Дрогобицького та Бердянського районів. В день відкриття привезли для «Теплого Хабу» генератор, а згодом готуємо партію нової допомоги.

В наших земляків, рідні домівки яких зараз перебувають під ворожою окупацією, дуже хочуть повернутися додому. Там у них залишились рідні люди та найтепліші спогади. При згадці про це на їх очі виступають сльози, бо немає нічого ціннішого, ніж рідний дім. Дуже віримо, що їх бажання якнайшвидше здійсниться. А зараз точно без поділу на північ, південь, захід чи схід - допомагаємо один одному та підтримуємо. Всі ми українці і всі вдома - в Україні! Наприкінці всі разом виконали Державний Гімн України», - зазначив Степан Кулиняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ