Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Трускавці зібрались вчителі, аби обговорити впровадження ідей НУШ

"Наступність дошкільної та початкової освіти в рамках НУШ". Про це 26 лютого повідомили Гал-інфо у прес-службі Трускавецької міської ради.
Фото ТМР

24 лютого 2020 року на базі ДНЗ №4 «Сонечко» відбувся семінар-практикум «Наступність між дошкільною та початковою освітою в рамках впровадження концепції «Нової української школи», організований методичним кабінетом відділу освіти.

На семінарі розглядалися питання щодо нового змісту Державного стандарту початкової освіти, використання інноваційних ігрових технологій на заняттях, нових прийомів критичного мислення для структурування та узагальнення матеріалів («інтелект-карти», «лепбук»).

Учитель початкових класів СЗШ №1 Кикта Г.М. поділилася досвідом щодо впровадження ідей НУШ, подякувала вихователям за співпрацю гармонійного розвитку дітей.

Цікавими та дієвими виявилися вправи з цеглинками LEGO, які запропонувала тренер НУШ, вчитель початкових класів НВК «СЗШ №2-гімназія» Коцкулич Л.Я. Алгоритм Нової школи, реалії, переваги та виклики проаналізувала та узагальнила вчитель-практик, методист дошкільної та початкової освіти Н.В. Томашівська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ