Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У центрі Івано-Франківська вибухнула граната

Сьогодні, 14 жовтня, в центрі Івано-Франківська, поблизу житлового будинку на вул. Незалежності пролунав вибух, в результаті чого пошкоджено фасад будинку та повибивало вікна, потерпілих немає, повідомив Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

До чергової частини Івано-Франківського відділу поліції звернулася жителька з повідомленням, що сьогодні вночі, близько 1 год, вона почула вибух. На місце події прибула слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

Під час перевірки, правоохоронці виявили сліди вибухонебезпечного пристрою, ймовірно гранати «РГД-5». Наразі поліцейські встановлюють всі обставини події, опитують свідків та очевидців події, а також встановлюють особу зловмисника.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ