Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У центрі Львова в туристки викрали гаманець

Фото: патрульна поліція Львівської області
Фото: патрульна поліція Львівської області
Фото: патрульна поліція Львівської області
Фото: патрульна поліція Львівської області
1/2
Як повідомили Гал-інфо у прес-службі патрульної поліції Львівської області, в неділю, 26 січня, патрульні двічі допомогли повернути туристам іноземцям документи.

Вранці екіпаж патрульної поліції 2 батальйону отримав повідомлення від мешканця Львова, який просив допомогти йому передати документи та телефон громадянці Нідерландів, які вона забула на орендованій квартирі. 

Оскільки літак через пів години мав вилітати, екіпаж оперативно прибув до терміналу аеропорту та спільно із заявником передали іноземці її особисті речі. Жінка не пошкодувала слів вдячності для поліцейських.

А вже увечері до патрульних звернулась громадянка Туреччини, яка повідомила, що в неї біля Оперного театру викрали гаманець з усіма документами. Вона також повідомила, що через 2 години в неї літак додому.

Патрульні вирішили допомогти жінці хоча б якось, тому вирушили у відділок поліції, для оформлення довідки про втрату документів.

Піший екіпаж, тим часом, почав шукати гаманець, який зловмисники могли викинути забравши гроші. Не минуло і 10 хвилин, як в радіоефір надійшла інформація від цього екіпажу, що вони виявили гаманець з документами громадянки Туреччини.

Заявниця підтвердила, що це її і була приємно вражена швидким та професійним діям наших поліцейських.

Фото на пам'ять, сльози радості. Усна подяка професіоналізму і уважному ставленню та приємні спогади про подорож до нашого міста.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у центрі Львова троє іноземців пограбували чоловіка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ