Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У центрі Тернополя вандали понищили червонолисті клени

фото - 0352.ua
фото - 0352.ua
фото - 0352.ua
фото - 0352.ua
фото - 0352.ua
фото - 0352.ua
1/3
У центрі Тернополя невідома особа намагалася зламати червонолисті клени, висаджені у межах так званої “червоної теристичної лінії”, яка тягнеться від вулиці В’ячеслава Чорновола до парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка.

Про це інформує 0352.ua.

За словами начальника управління житлово-комунального господарства, благуострою та екології ТМР Олега Соколовського, зловмисник намагався зламати три дерева, але одне з них постраждало найбільше. Втілити свій жорстокий задум йому не вдалося, ймовірно, перешкодили нічні перехожі. На щастя, дерева цілі, хоч і пошкоджені. Комунальники здійснили необхідні заходи для збереження дерева, що постраждало найбільше.

"Вулиця Чорновола – червона туристична лінія, яка розроблена ландшафтними архітекторами та дизайнерами і є єдиною в Україні. Саме тут клени показують напрямок руху у найкращі місця відпочинку Тернополя", – зазначає  Соколовський. – "Дуже шкода, що хтось намагався порушити її цілісність, намагаючись знищити насадження. Закликаємо тернополян не ігнорувати такі вчинки та не боятися зупинити зловмисників, які нищать дерева.  У випадках, коли ви стаєте свідками схожих проявів хуліганства, обов’язково викликайте патруль поліції а також повідомляйте в управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР або на гарячу лінію ТМР".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ