Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Економіка

У ЦНАП тепер можна зареєструвати виробництво пакувального матеріалу

Реєстрація осіб, які здійснюють господарську діяльність з виробництва та маркування пакувального матеріалу, тепер доступна у підрозділах Центру надання адміністративних послуг Львівської громади. Про це повідомили у ЛМР.
Фото ілюстративне: Роман Балук

«Наші офіси не припиняють розвиватися і розширювати спектр своїх послуг, зважаючи на потреби громадян та бізнесу. Тепер запровадили ще одну послугу Держпродспоживслужби – це реєстрація осіб, які здійснюють господарську діяльність з виробництва та маркування пакувального матеріалу», – кажуть в управлінні адміністрування послуг Львівської міської ради.

До дерев’яних пакувальних матеріалів належать: пакувальні блоки та ящики, коробки, кріпильна деревина, піддони, кабельні барабани та котушки, які можуть застосовуватися для транспортування будь-яких вантажів. Більше про послугу можна дізнатися на офіційному сайті ЦНАП Львова.

Для включення до Реєстру подається: заява, копія плану (схеми) земельної ділянки, на якій розміщено потужності, копія документа, який засвідчує право власності або користування на земельну ділянку та потужності. Кожному, хто включений до Реєстру, присвоюється персональний п’ятизначний код та видається посвідчення про реєстрацію.

Для подачі документів можна звернутись у зручний підрозділ ЦНАП. Детальніше про графік роботи ЦНАП.

Служба підтримки ЦНАП: (032)2975795, 0932975795.

Новий сайт ЦНАП міста Львова:

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ