Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Варшаві відбувся брифінг учасників спільної операції "Ключові точки. Наземний кордон"

Як інформує прес-служба АДПСУ, 12 березня у Варшаві на базі штаб-квартири європейської Агенції з прикордонної та берегової охорони (FRONTEX) відбувся координаційний брифінг країн-учасників спільної операції ʺКлючові точки. Наземний кордонʺ.
У Варшаві відбувся брифінг учасників спільної операції "Ключові точки. Наземний кордон"

У заході взяли участь співробітники Держприкордонслужби, які проходять службу в міжнародних пунктах пропуску для автомобільного сполучення ʺТисаʺ, ʺУжгородʺ, ʺГоптівкаʺ, ʺКучурганʺ та ʺЯгодинʺ. Під час брифінгу експерти FRONTEX ознайомили учасників із задумом та планом спільної операції, організаційними вимогами до проведення заходів в європейських пунктах пропуску для автомобільного сполучення, що прийматимуть українських прикордонників. Крім того, на зустрічі сторони обговорили питання важливості співробітництва між прикордонним відомством України та європейською Агенцією з прикордонної та берегової охорони FRONTEX в рамках розвитку інтегрованої системи охорони кордонами.

Цей захід є надзвичайно важливим для Державної прикордонної служби України та для держави в цілому, зокрема й для посилення оперативної взаємодії на зовнішніх кордонах нашої країни, в рамках подальшого розвитку та європейської інтеграції. Крім того, проведення спільної операції ʺКлючові точки. Наземний кордонʺ сприятиме обміну теоретичними знаннями та практичними навичками українських прикордонників з експертним досвідом провідних фахівців представництва FRONTEX, що слугуватиме створенню та підтриманню позитивного іміджу Державної прикордонної служби України на світовій арені.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ