Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

У вбивстві Аміни Окуєвої може не виявитись російського сліду

Військовий експерт, голова ГІ «Права Справа» Дмитро Снєгирьов припускає, що у замаху на добровольців й учасників АТО подружжя Аміна Окуєва та Адам Осмаєв може не виявитися російського сліду. Таку думку він висловив сьогодні, 31 жовтня, в коментарі Гал-інфо.

«Ще зарано щось говорити, але тут може не бути російського сліду. Якби працювали професіонали, то у чоловіка Аміна Окуєва не було б шансів вижити. Було б два тіла, а Адам Осмаєв отримав поранення в ногу. Це свідчення того, що працювали не професійні ліквідатори, а працювали аматори під виглядом російських спецслужб. Вогонь з автоматичної зброї ведуть по усьому периметру з максимальною зоною ураження», - сказав Дмитро Снєгирьов.  

Він зазначив: «Перший коментар її чоловіка, що це чеченський слід. Після кожного такого резонансного замаху одразу ж вказують на російський слід. Акцент роблять на тому, що це вчинили ті ж люди, які мали спробу ліквідувати нардепа Мосійчука. Однією з версій замаху на Мосійчука є чеченський слід, як зовнішній фактор».

Він також наголосив, що коли вбили керівника спецназу розвідки, учасника спецоперацій АТО Максима Шаповала, то вбивці відпрацювали все дуже чітко.

«Коли працюють професіонали, то у них немає промахів. Коли вбили Шаповала йому не залишили жодного шансу на порятунок», - зазначив Снєгирьов.

За словами експерта, таке резонансне вбивство буде мати наслідки.

«Я б хотів помилятися, але ймовірно буде або введення надзвичайного стану, або посилення контртерористичного режиму з наданням спецслужбам додаткових повноважень та додаткових оперативних можливостей», - сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ