Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Великодню ніч Луцьком курсуватиме електротранспорт

Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі Луцької міської ради.
Фото Олени Ляхович

Луцький міський голова Ігор Поліщук доручив КП “Луцьке підприємство електротранспорту” організувати в ніч з 1 на 2 травня (з 24.00 до 06.00) перевезення пасажирів за тролейбусними маршрутами: № 1 ʺБенделіані – Драмтеатрʺ: (Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Данила Галицького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані), №3 ʺЛісництво – Драмтеатрʺ: (Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська), №4 ʺВересневе – Залізничний вокзалʺ: (Вересневе, Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Винниченка, Президента Грушевського), №15 ʺЦУМ – пр-т Молоді – ЦУМʺ: (Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, Київський майдан, Волі), №15-а ʺЦУМ – пр-т Молоді – ЦУМʺ: (Волі, Київський майдан, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка).

Окрім того 9 травня у Провідну неділю вісім тролейбусів курсуватимуть за маршрутом №7 ʺЗалізничний вокзал – с.Гаразджаʺ.

Рекомендовано ФОП Макарчуку М.П. залучити для перевезень додаткові транспортні засоби (до 20-ти одиниць) за автобусним маршрутом №3 ʺГаразджа (кладовище) – Госпітальʺ 1, 2 та 9 травня; ТОВ ʺАТП-Луцькʺ забезпечити рух автобуса за маршрутом №23 ʺс.Рованці (церква) – Адреналін Сітіʺ в ніч з 1 на 2 травня (з24.00 до 06.00); ТзОВ ВТП ʺСанрайзʺ ЛТД 9 травня з 09.00 до 18.00 залучити дев'ять автобусів для здійснення перевезень за маршрутом ʺКонякіна (40-й квартал) – Гаразджа (кладовище)ʺ, що проходитиме в прямому та зворотному напрямках вулицями та проспектами: Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, с. Гаразджа (місця міжзмінного відстою на вул. Конякіна та в с. Гаразджа, біля кладовища).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ