Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ветеринарному університеті можна поступити на навчання в магістратуру за 14 спеціальностями

До 18.00 год 3 червня триває реєстрація для складання ЗНО в магістратуру. Про це розповіли Гал-інфо у приймальній комісії Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького.

У ветуніверситеті можна навчатися в магістратурі за 14 спеціальностями, а саме: ветеринарна медицина; технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; водні біоресурси та аквакультура; харчові технології; біотехнології та біоінженерія; право; екологія; ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза; туризм; менеджмент; освітні, педагогічні науки; маркетинг; економіка; публічне управління та адміністрування.

Реєстрацію здійснюватиме приймальна комісія університету за умови особистої присутності особи або дистанційно. Вступник формує комплект реєстраційних документів, особисто представляє їх або надсилає на електронну пошту приймальної комісії ([email protected]):

1. Заяву-анкету (або скановану копію), яку підписує вступник.

2. Копію документа, що посвідчує особу (паспорта або ID-картки).

3. Копію облікової картки платника податків.

4. Фотокартку для документів (кольорову або чорно-білу), із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника.

Працівник приймальної комісії, отримавши комплект документів, за допомогою спеціального сервісу зможе згенерувати реєстраційну картку вступника та сформувати екзаменаційний листок. Оформлений екзаменаційний листок зберігається в приймальній комісії та видається вступнику особисто. 

Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти створюють інформаційну сторінку «Кабінет вступника» (https://zno.testportal.com.ua/master/login), доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

Єдиний вступний іспит з іноземної мови буде проведений 30 червня.

Єдине фахове вступне випробування з права відбудеться 2 липня.

Запрошення-перепустки, в яких буде визначено час та місце проведення тестування, учасники ЗНО зможуть отримати до 16 червня.

Адреса електронної пошти приймальної комісії ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького ([email protected]). Телефони: (032) 239-26-13; +38 (097-063-35-12).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ