Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У вівторок відбудеться сесія Львівської облради. Які питання розглядатимуть?

У вівторок, 4 липня, відбудеться сесія Львівської обласної ради. Відповідне рішення прийняла президія обласної ради сьогодні, 23 червня, - інформує пресслужба ЛОР.
Фото: ЛОР

У порядку денному понад 30 питань. Зокрема, депутати планують заслухати звіти керівників восьми обласних комунальних лікарень та затвердити новообраних на конкурсі керівників психоневрологічних соціальних закладів.

«Дуже важливо, щоб мешканці Львівщини почули, як у нас розвиваються обласні лікарні, які досягнення лікарів та менеджменту, відтак після звітів керівників ми зможемо оголосити конкурси на заміщення посад директорів наших комунальних лікарень. Крім того, нам презентують плани розвитку психоневрологічних закладів керівники, які обрані на відкритих конкурсах і які зможуть повноцінно братися до виконання своїх обов’язків», - зазначив заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

За його словами, на сесії також заслухають інформацію від ДСНС та представників місцевого самоврядування щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка склалася у Східницькій та Сколівській громадах через паводок. Окрім того, за пропозицією членів президії депутатський корпус розгляне питання виконання показників обласного бюджету за перший квартал 2023 року.

У переліку питань також інформація щодо щорічної доповіді Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини про стан додержання та захисту прав і свобод людини та громадянина в Україні у 2022 році, інформація щодо розслідування фактів виявлення товарів гуманітарної допомоги невстановленого походження на території Львівщини, інформація щодо заміщення депутатів Львівської обласної ради, повноваження яких достроково припинені від голови Львівської обласної територіальної виборчої комісії.

Окрім того, депутати розглянуть питання про створення комунального закладу Львівської обласної ради «Обласний науковий ліцей», низку майнових та екологічних питань, заяви та звернення обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ