Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У військовій частині у Києві виявили понад 170 тонн непридатної тушонки

В одній із військових частин Києва виявили понад 176 тонн непридатної для вживання тушонки, винних посадовців притягнули до дисциплінарної відповідальності, - Еспресо.

Наказом Міністерства винних посадовців притягнуто до дисциплінарної відповідальності, заявив на брифінгу заступник начальника Головного управління розвитку і супроводження Збройних сил Вадим Старощук.

Під час перевірки виявлено низку порушень, зокрема продовольство без документів, які засвідчують безпечність та якість. А саме – м’ясні консерви "М’ясо тушковане з яловичини" – понад 176 тонн, вироблені ТОВ "Візит" у місті Узин (Київська область), – йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства оборони України.

Як зазначив Старощук, зразки консервів направили на лабораторні дослідження.

Міністр оборони доручив Військовій службі правопорядку провести службове розслідування. За результатами двох лабораторних досліджень встановлено невідповідність вищезазначених зразків вимогам.

Матеріали розслідування направили до Головного управління військової прокуратури для притягнення до відповідальності фірм-постачальників та посадовців, які слідкували за харчуванням військових.

Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ