Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Волинській облдержадміністрації представили заступника із цифровізації

Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
Фото Волинська ОДА
1/2
2 червня 2021 року голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко представив трудовому колективу свою новопризначену заступницю з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO). Про це повідомили 2 червня Гал-інфо у пресслужбі Волинської ОДА.

Відтак, Юрій Погуляйко 1 червня 2021 року на посаду заступника голови Волинської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) призначив Вікторію Левчук.

Як зазначив очільник області, напрямок цифровізації в Україні і на Волині є новим, тому його потрібно розвивати та вдосконалювати.

"Мені дуже приємно стати частиною команди Волинської облдержадміністрації. Найперше хочу подякувати губернатору за те, що ви довірили обіймати мені цю посаду, – сказала під час свого виступу Вікторія Левчук. – Я робитиму все, аби Волинь була однією із передових в форматі цифровізації. Сподіваюся на плідну співпрацю та намагатимусь робити позитивний вклад у розвиток регіону".

Слід зазначити, що Вікторія Левчук із 2010 року до 2011 року працювала адміністратором відділу по роботі з персоналом Спільного українсько-польського підприємства ТзОВ "Модерн-Експо". Згодом обіймала посаду менеджера з реклами у ТзОВ "Світ" та із кінця 2011 року до 2018 року працювала на кафедрі менеджменту Луцького національного технічного університету. Упродовж 2020 року була керівником проєктів та начальником відділу маркетингу ТзОВ "Птахокомплекс "Губин".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ