Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Винниках склалась революційна ситуація

Сьогодні о 10 годині ранку у місті Винники, що біля Львова, мала відбутися сесія міської ради. Проте міського голови Сергія Уварова на ній не було. Сесію мав вести секретар міськради Богдан Голіян. Про це Гал-інфо повідомили очевидці.

Засідання мало пройти у приміщенні Будинку культури. Проте не було кворуму, і сесія як така не відбулася.

На той час біля Будинку культури зібрався гурт з тридцяти чоловік, які намагалися потрапити до зали. Врешті-решт деяким обуреним городянам таки вдалося потрапити всередину. Було зачитано  звернення з вимогою, щоб міський голова, його заступник та землевпорядник подали у відставку.

Після цього люди почали вимагати, щоб депутати разом з секретарем йшли до приміщення міської ради. Надворі здійнявся шум та крики, почали галасувати жінки.

Тим часом було здійснено провокацію проти секретаря ради Богдана Голіяна: невідомий чоловік ззаду копнув пана Богдана, коли той стояв на сходах  міської ради.

Після таких подій міщанам стало відома, що міський голова Винник та секретар міської ради захворіли. Начебто в обох гіпертонічний криз.

До самої ж будівлі міської ради люди стало масово приносити велику кількість шин. Проте їх не підпалюють. Також на місце події було викликано поліцію.

На тепер ситуація в місті почала налагоджуватись.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ