Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Японії стався сильний землетрус: що відомо

В Японії у східній префектурі Тіба вранці 11 травня стався потужний землетрус. Поштовхи відчувалися і у столичній префектурі Токіо. Кілька людей отримали поранення.

 Кілька людей отримали поранення, пише Суспільне з посиланням на японське видання. 

За даними японського Метеорологічного агентства о 4:16 ранку за місцевим часом було зафіксовано підземні поштовхи магнітудою 5,2 за японською 7-бальною шкалою сейсмічної інтенсивності в префектурі Тіба та магнітудою 4.0 у районі Токіо. Попередження про цунамі не оголошувалося.

Епіцентр землетрусу знаходився на півдні префектури Тіба на глибині близько 40 кілометрів.

Дві жінки отримали легкі травми в префектурі Тіба, а ще двоє людей постраждали в прилеглій префектурі Канагава. Повідомлень про постраждалих у Токіо не надходило.

В Метеоагентстві зазначили, що востаннє землетрус магнітудою вище 5.0 балів фіксували в Тіба в березні 2012 року. Метеорологи також попередили, що такі сильні поштовхи можуть виникати у районах, де був зареєстрований землетрус, ще протягом тижня.

У результаті події, в Тіба дві жінки отримали незначні травми, з Токіо інформації про постраждалих не надходило. Наразі місцева влада уточнює дані про постраждалих та завдані стихією збитки.

Землетрус порушив залізничне сполучення в постраждалому регіоні. Деякі рейси Східних японських залізниць, які курсують через префектуру Тіба, були зупинені або затримані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ