Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У загиблого під Щастям співробітника ДФС Дмитра Жарука залишився маленький син і вагітна дружина

У співробітника ДФС Дмитра Жарука, загиблого сьогодні вранці на Луганщині в результаті нападу бойовиків на мобільну групу, залишився маленький син і вагітна дружина.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі "Фейсбук" повідомив заступник голови Державної фіскальної служби Сергій Білан, передає Цензор.НЕТ

"Сьогодні ми зазнали перших втрат. На світанку в Луганській області під час виконання бойового завдання загинув старший лейтенант податкової міліції Дмитро Жарук, співробітник Головного управління ДФС в Херсонській області.

Він був у складі зведеної мобільної групи, яка потрапила в засідку, організовану незаконними збройними формуваннями. Група патрулювали так звану "зеленку" ", - зазначив Білан.

За його словами, на шляху автомобіля правоохоронців була закладена міна, на якій підірвався транспортний засіб. Після цього бойовики закидали машину гранатами і відкрили вогонь зі стрілецької зброї. Частина мобільної групи зайняла оборону і прийняла бій. Незабаром на підкріплення силовикам прибули бійці 92 омбр ВСУ, під прикриттям якої мобільній групі вдалося відійти.

"На жаль, під час бойового зіткнення Дмитро та волонтер Андрій Галущенко, який був у складі групи, загинули. У Дмитра вдома залишився син, якому виповнився рік і три місяці, і вагітна дружина.

Коли в самому розквіті обривається молоде життя, не знайдеш слів, здатних передати глибину горя. Сказати може лише неймовірний біль у серцях рідних, близьких, бойових товаришів, друзів.

Дмитро та Андрій стали героями, виконавши свій священний обов'язок, як і всі ті герої, які берегли і бережуть країну. Від себе особисто хочу висловити співчуття сім'ям і друзям загиблих. Вічна пам'ять ... ", - зазначив заступник голови ДФС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ