Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Запоріжжі на залізничному вокзалі відкрили безкоштовний хостел для бійців АТО

У Запоріжжі поряд залізничним вокзалом «Запоріжжя-1» розпочав роботу транзитний центр відпочинку для бійців АТО. Його створили на базі будівлі колишнього пункту лінійного відділу транспортної міліції. Центр є на балансі Придніпровської залізниці.

Хостел має три спальні, розраховані на шістьох осіб. Також облаштовано зону для відпочинку з телевізором і доступом до бездротового Інтернету. У центрі є кухня-їдальня, санвузли та душові. 

«Прийти погрітися – попити чай, каву, поїсти. Якщо комусь треба дуже довго чекати на потяг, вони можуть тут поспати. Прийняти душ, помитися, побритись, попрати речі. У нас також будуть працювати психологи. У робочій час чергуватиме психолог, який коли треба завжди поговорить з бійцем», – розповіла волонтер Галина Гончаренко. 

У центрі цілодобово чергуватимуть волонтери. Окрім, учасників АТО, мобілізованих та призовників в хостелі зможуть зупинятися військовослужбовці і співробітники правоохоронних органів, що перебувають у місті у відрядженні. Хостел також буде відкритий для родичів бійців АТО, які лікуються у Запоріжжі.

Радіо Свобода

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ