Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Запоріжжі не демонтували Леніна: сьогодні там вже комуністи, сутички і антиукраїнські листівки

На сьогодні, 17 березня, подана заявка на проведення мітингу об 11:00 на площі Запорізькій.

Про це повідомив Тарас Білка в прямому ефірі Громадського ТБ Запоріжжя із посиланням на власні джерела у Запорізькій міськраді.

За інформацією джерела, заявка подана від Таміли Козлової, відомої в Запоріжжя як прибічниці комуністичної ідеології та організатора комуністичних мітингів. У заяві на проведення акції організатори зазначили 500 людей.

Під час прямого включення журналіст Громадського повідомив, що біля пам'ятника вже виникли сутички між українськими активістами та прихильниками комуністів. Останні намагалися роздавати антиукраїнські листівки, їм завадили.

На місце події прибули спецпризначенці МВС.

На площі більшає людей. 

Станом на 10.30, як повідомив журналіст Тарас Білка, на площі перед ще недемонтованим пам'ятником Леніну зібралось близько 1,5 сотні людей, прихильників комуністів. Середній вік їх - за 60 років.

Нагадаємо, в Запоріжжі фактично п'ятий день триває демонтаж 20-метрового пам’ятника Леніну. Учора демонтували пам'ятник не вдалося - алмазний трос, яким пиляли постамент, кілька разів рвався. За даними Громадського, оренда спецкрану, за допомогою якого мають забрали пам'ятник, вартує 5 тис. грн за годину. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ