Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Зашківському ліцеї відкрили молодіжний простір

У Зашківському ліцеї відкрили молодіжний простір «Stellar». Його облаштували за грант, який виграли учні 10-го класу - Назар Климко, Назар Козєєв та Максим Щурко.

У день відкриття тут провели презентацію можливостей медіатеки, розповіли про її створення, а також влаштували активності для дітей, повідомили в ЛМР. 

Тож відтепер школярі мають ще одне місце для відпочинку під час перерв, де можна пограти в настільні ігри або почитати книжку. Після уроків заплановані кіновечори, клуб настільних ігор, дискусійний клуб, багато цікавих лекцій, воркшопів та майстер-класів.

Нагадаємо, перший крок до реалізації цього проєкту зародився в укритті, де старшокласники перебували під час чергової повітряної тривоги. Саме там учителька біології та хімії Вікторія Тимошенко, моніторячи новини, натрапила на пропозицію від ЮНІСЕФ – UPSHIFT. Учні подали заявку – і їх запросили на чотириденне навчання, яке організував Молодвіж. Центр.

«Хлопці взяли участь в інноваційній програмі і отримали 60 тисяч гривень менторської підтримки. За ці кошти у навчальний заклад закупили новий стелаж для книжок, проектор, пуфи, канцтовари та інші потрібні для медіатеки речі», - зазначили у департаменті міської агломерації ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ