Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Жовкві припинили голосування за проєкти "Громадського бюджету"

У Жовкві частково припинили голосування за проєкти «Громадського бюджету». Про це Гал-інфо повідомили у Жовківській міській раді.

Так, голосування за проєкти місцевих мешканців, які фінансуватимуться за кошти Жовківської міської ради, розпочалось 15 лютого і повинно тривати до 24 лютого. Свої голоси жовківчани могли віддати через електронне або паперове голосування. Однак останнє припинили через надходження скарг, однак про їхню суть наразі невідомо.

Голосування за допомогою паперових бланків припинено до 20 лютого. Сьогодні ж з цього приводу повинне відбутись засідання координаційної ради.

Через Інтернет же участь у голосуванні, станом на ранок, 19 лютого, взяло 357 мешканців Жовкви.

Лідирує проєкт за створення публічного простору на базі нежитлових комунальних приміщень на площі Вічевій, 4-5, за який віддали 141 голос, а також за облаштування дороги та автостоянки біля школи №2 та Народного дому (126 голосів). Кошторис цих двоє проєктів запланований у сумі по 200 тис. грн.

До слова, загальна сума всіх заявок складає близько 800 тис. грн. З них відберуть один великий проєкт, на суму 200 тис. грн., та два малих – по 100 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ