Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Жовкві реалізують енергоощадний проект за кошти ЄС

У місті Жовква Львівської області ось уже рік втілюється проект: "Реалізація першого етапу модернізації комунальної котельні та району, що нею опалюється", який фінансується Європейським Союзом в рамках програми "Демонстраційні проекти Угоди Мерів". Про це повідомили активісти Жовкви.

Недавно команда проекту провела зустріч, на якій прозвітували представникам місцевої громади про перші напрацювання та подальший план заходів. На зустрічі були присутні жителі пілотного району, де впроваджується проект. Зокрема, батьки та представники дошкільного навчального закладу №2, який модернізують в рамках проекту. Також були присутні представники КП "Жовкватеплоенерго" та жителі міста, які активно беруть участь у тематичних зустрічах приурочених енергозбереженню.

На зустрічі міський голова  розповів присутнім про політику міста у сфері енергоефективності. А представники команди проекту розповіли про напрацювання за перший проектний рік та заходи, які будуть реалізовуватись протягом двох наступних років.

Дискусія, як і сам звіт, ще раз засвідчили, що бенефіціари проекту насправді піклуються про енергозбереження в своїх домівках і в місті загалом.

Заходи, які будуть впроваджуватись в рамках проекту: модернізація комунальної котельні, реконструкції теплових мереж; модернізації дошкільного навчального закладу №2.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ