Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Жовкві відбудеться форум можливостей ʺНе_форматʺ

У Жовкві відбудеться обласний форум можливостей ʺНе_форматʺ. Про це повідомили 25 вересня у прес-службі Самбірської районної державної адміністрації.

10 жовтня 2020 року у м. Жовкві заплановано проведення обласного форуму можливостей ʺНе_форматʺ, який спрямований на активізацію громадського життя молоді Львівщини, а також налагодження діалогу між представниками різних сфер.

Організаторами заходу є Львівська обласна державна адміністрація та Львівський обласний молодіжний центр. Метою проєкту є надання мотивації, а також активізація молоді та молодіжних працівників Львівської області до створення власних ініціатив, які в подальшому покликані нести позитивний вплив на громади, шляхом організації серії тренінгів в одноденному форумі. Форум можливостей ʺНе форматʺ включає у себе декілька платформ: навчальну, культурну, мотиваційну, громадське кафе можливостей від організацій та практичну для працівників РДА/ОТГ. Учасниками заходу стануть 150 молодих осіб із Львівщини. Локальними партнерами та співорганізаторами заходу є громадська організація ʺМолодь Королівськогоʺ.

Контактна особа від департаменту: Софія Курман – начальник відділу молодіжної політики Львівської облдержадміністрації, тел.: 0685121268, від локального партнера: Богдан Скоропад – голова організації ʺМолодь Королівськогоʺ, тел.: 0994943745.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ