Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Жовкві відбувся діалог з роботодавцями за «круглим столом»

У Жовкві відбувся діалог з роботодавцями за «круглим столом», - повідомили Гал-інфо в ДПІ у Жовківському районі.

Днями, у приміщенні  управління Пенсійного фонду у Жовківському районі відбулась зустріч за «круглим столом» з роботодавцями жовківщини, за участю головного державного інспектора Жовківського відділення Личаківської ОДПІ Наталії Сиротюк, начальника управління Пенсійного фонду у Жовківському районі Катерини Лиско, та начальника відділу платежів до пенсійної системи Надії Когут з роботодавцями району.

На зустрічі   обговорили можливі додаткові шляхи вирішення проблеми з мінімізацією заробітної плати у районі.

«На привеликий жаль, на сьогоднішній день ще має місце питання нелегальної зайнятості, детінізації та виплати заробітної плати  неоподаткованою готівкою. Така зайнятість згубно впливає на економіку нашої держави, та особливо боляче  відображається на трудових і громадянських правах осіб, які змушені працювати в «тіні».- наголосила Наталія Сиротюк.

Представники бізнесу, які були присутні на зустрічі виявили готовність сприяти легалізації робочих місць серед колег підприємців, та підвищити рівень  заробітної плати своїм працівникам вже у червні. Цим кроком вони подбають про добробут своїх робітників, про їх соціальний захист та гідне пенсійне забезпечення у майбутньому, а податківці, у свою чергу, повинні створювати усі умови для партнерських відносин з представниками бізнесу району.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ