Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ювенальні поліцейські виступили співорганізаторами дитячої інтелектуальної гри «Я знаю трошки більше»

У Жовкві ювенальні поліцейські виступили співорганізаторами дитячої інтелектуальної гри «Я знаю трошки більше». Про це повідомили в поліції Львівської області.

Ювенальні поліцейські відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №1 взяли участь в підготовці запитань, були представлені у журі та допомагали в проведенні гри.

«Конкурс для юних інтелектуалів ми організували спільно з відділом освіти Жовківської міської ради, до проведення гри долучились керівництво громади, депутати, установи освіти, а також підприємці, які забезпечили призами учасників та переможців, а також надали приміщення і забезпечили технічну підтримку», - розповіла старший інспектор сектору ювенальної превенції територіального підрозділу поліції капітан поліції Уляна Лукащук.

Участь у першій грі взяли вісім команд - представники закладів освіти Жовківської територіальної громади. Переможцями стали учні Сопошинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, які отримали головний приз – безкоштовне відвідування Музею Науки у Львові. Срібним призером стала команда дівчат Жовківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2, а бронзовими – учні Староскварявського ЗЗСО.

Команда-переможець отримала головний приз – Сову, яка є символом мудрості. Організатори планують в подальшому проводити такі конкурси на регулярній основі, а Сову зробити перехідним призом, який буде зберігати у себе команда-переможець чергового етапу гри. 

«Найвідповідальніше до конкурсу поставились самі учні і боротьба була запеклою. Щодо організаторів – нашою метою було дати можливість дітям показати свої знання, свою рішучість та волю до перемоги, повірити в себе, а головне - побачити їх щасливими», - зазначила Уляна Лукащук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ