Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Житомирській області знайшли застреленим військовослужбовця

У Житомирській області на території однієї з військових частин знайшли застреленим військовослужбовця. Про це розповів заступник військового прокурора Житомирського гарнізону, майор юстиції Олексій Рихлюк, - 112.ua.

"31 січня 2018 року військова прокуратура Житомирського гарнізону отримала інформацію від командування військової частини щодо виявленого військовослужбовця, 1974 року народження, без ознак життя", - сказав він.

На місці події працювали представники військової прокуратури, слідчого управління Національної поліції у Житомирській області, представники поліції Житомирського відділення поліції, а також експерти.

У Яворові знайшли повішеним 27-річного військовослужбовця

"На місці виявлено військовослужбовця без ознак життя, а також без ознак насильницької смерті. Біля вказаного військовослужбовця лежала його табельна зброя - пістолет. Також в ході огляду вилучено гільзу. Військовослужбовець мав тілесне ушкодження грудної клітини", - додав Рихлюк.

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115, однак слідством перевіряються версії щодо доведення військовослужбовця до самогубства та необережне поводження зі зброєю.

112.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ