Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У зоні відчуження ЧАЕС правоохоронці затримали сталкерів

Правоохоронці відділу зони Чорнобильської атомної електростанції надали медичну допомогу сталкеру, якого вкусила змія. 19-річний хлопець зі своїми друзями-однолітками проник до зони відчуження з метою туризму через шпарину в огорожі. Повідомила прес-служба ГУ МВС України в Київській області.

На території відселеного села Залісся міліціонери відділу зони ЧАЕС виявили чотирьох юнаків 19-ти та 20-річного віку, які незаконно проникли на територію зони відчуження. Виявилося, що одного молодшого учасника незаконної подорожі вкусила змія. Працівники міліції надали йому первинну медичну допомогу і доставили до Іванківської районної лікарні.  

При проведенні перевірки правоохоронці встановили, що троє з них жителі столиці і один - мешканець міста Буча, що на Київщині.

Відносно усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст. 46-1 (порушення вимог радіаційної безпеки) Кодексу України про адміністративне правопорушення. Хлопцям загрожує штраф від двадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією знарядь вчинення правопорушення.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ