Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Зимній воді відбулося «Окружне Відкриття Пластового року-2021»

фото - пресслужба ЛОР
фото - пресслужба ЛОР
фото - пресслужба ЛОР
фото - пресслужба ЛОР
фото - пресслужба ЛОР
фото - пресслужба ЛОР
1/3
У неділю, 19 вересня, у Зимній воді біля Львова відбулося «Окружне Відкриття Пластового року-2021».

Про це інформує пресслужба ЛОР.

Участь у заході взяли пластуни з 32 осередків у Львівській області.

Окружне Відкриття Пластового року – це щорічна мистецько-спортивна акція, яка організовується пластунами у різних куточках України.

«Локація обрана не випадково. У Зимноводівській громаді Пластовий осередок розвивається дуже стрімко. Діти, молодь активно вступають в лави скаутської організації, - кажуть організатори заходу. – Однак, є проблема залучення виховників до роботи з дітьми. Для того, щоб популяризувати ідеї Пласту, стимулювати осіб старше 18 років до волонтерської діяльності, роботи з дітьми, ми проводимо такі акції і запрошуємо молодь до участі».

Привітати пластунів та вручити подяки завітали депутати Львівської обласної ради Іванка Герус, Ростислав Добош, Андрій Дума. Від Львівської округи голові Львівської обласної ради Ірина Гримак передали також подяку за сприяння у розвитку пластового руху на Львівщині.

На ОВПР-2021 для учасників підготували розважальну, спортивну та мистецьку програми. Традиційно була теренова гра, співи, танці, майстерки, пластовий ярмарок та ватра.

Нагадуємо, що Львівська обласна рада своїм рішенням створила комунальний заклад «Львівського обласний Пластовий центр». Також в області діє Програма підтримки розвитку Пласту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ