Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Учасники „круглого столу” не змогли дійти спільної думки щодо ситуації в державі

Учасники „круглого столу” п’яти правих партій Львівщини не змогли дійти спільної думки щодо ситуації в державі. Спершу вони оприлюднили журналістам проект заяви щодо сучасної політичної ситуації в державі, проте навіть за основу її прийняти не змогли.
         
«Кожна з політичних партій опрацює цю заяву, внісши свої пропозиції, і на днях оприлюднимо дану заяву громадськості», – зазначила на зустрічі голова ЛОО ВО «Свобода» Ірина Сех. Дана заява не була прийнятою, оскільки представники політичних сил захотіли доповнити дану заяву своїми пропозиціями і оприлюднити її громадськості зі своїм баченням політичної ситуації, яка склалась у державі.
            На засіданні „круглого столу”, ініційованого з приводу 88-ї річниці Дня Злуки, а також з приводу можливого майбутнього об’єднання політичних партій правого спрямування були присутні обласні організації п’ятьох політичних сил, а також представники і депутати різних рівнів, члени політичних партій. Зокрема, голова Львівської обласної організації УРП «Собор» Ірина Лукавецька, голова обласної організації ВО «Свобода» Ірина Сех, заступник голови ЛОО Народного Руху України Богдан Бедрило, заступник голови ЛОО Конгресу Українських націоналістів Микола Пшевлоцький та заступник голови ЛОО Української народної партії Ярослав Тимчак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ