Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Війна з Росією

Учасники навчань «Репід Трайдент-2015» почали польовий вишкіл

Учасники українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ «Репід Трайдент-2015» увійшли в активний робочий ритм. На навчальних ділянках полігону Міжнародного центру миротворчості та безпеки, розпочались заняття із підрозділами багатонаціональної бригади, створеної у рамках відпрацювання навчального сценарію. Перший тиждень навчання, військовослужбовці 18 країн будуть готуватись для проведення активної фази «Репід Трайдент-2015», повідомила прес-група українсько-американського командно-штабного навчання із залученням військ «Репід трайдент - 2015».

Офіцери об’єднаного штабу багатонаціональної бригади приступили до відпрацювання рішень за стандартами і процедурами НАТО щодо проведення стабілізаційної операції та операції з підтримання миру і безпеки.

Особовий склад, розділений на декілька підрозділів, ретельно відпрацьовує елементи, які згодом доведеться комплексно втілювати на практиці під час активної фази навчання. Інтенсивний польовий вишкіл базується не лише на провідних методиках найкращих армій світу, але й з урахуванням досвіду проведення АТО на сході України.

Військовослужбовці обмінюються досвідом роботи на блокпостах, вчаться надавати невідкладну медичну, впевнено діяти за різних умов місцевості та в міській інфраструктурі, знешкоджувати саморобні вибухові пристрої, протидіяти ворожим атакам під час супроводження конвоїв та патрулювання, а також ефективно співпрацювати із ЗМІ, місцевим населенням в зоні збройних конфліктів.

Українські військовослужбовці демонструють неабиякий інтерес до кожної деталі, про яку розповідають їм українські та іноземні інструктори. 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ