Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учасники ЗНО отримають запрошення до 30 квітня

До 30 квітня на інформаційних сторінках усіх учасників зовнішнього незалежного оцінювання будуть розміщені запрошення-перепустки на тестування.

У запрошеннях будуть зазначені адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання для проходження тестування з обраних учасниками навчальних предметів.

Учасникам зовнішнього незалежного оцінювання необхідно самостійно роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Доступ до сторінки здійснюється за номером сертифіката ЗНО та пін-кодом, зазначеним у ньому.

Майбутні учасники зовнішнього оцінювання, які готуються до тестування в 2018 році, мають можливість скористатись безкоштовним сервісом ЗНО онлайн, розробленим Освіта.ua.

На платформі розміщені всі варіанти тестових завдань, що були запропоновані учасникам ЗНО під час основних та додаткових сесій 2009-2017 років, усі пробні тести, а також коментарі провідних фахівців до правильних відповідей на завдання тестів.

Використання сервісу допоможе учасникам ЗНО зрозуміти структуру тесту з кожного навчального предмета, ознайомитись із формами завдань та коментарями до правильних відповідей до кожного завдання тесту.

Osvita.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ