Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Учні Сокільницької школи зустрілись з олімпійцями Львівщини в рамках проекту OlympicLab

На Львівщині продовжують реалізовуватись проекти НОК України. Сьогодні учні та вчителі Сокільницької загальноосвітньої школи імені Івана Франка, Пустомитівського району, взяли участь в олімпійському чаті в рамках проекту OlympicLab.

Вже традиційно захід розпочався з загальношкільної розминки на новозбудованому спортивному майданчику поруч зі школою. Потім діти мали нагоду познайомитись з провідними санкарями Львівщини, учасниками Олімпійських ігор серед яких: Олена Стецків – учасниця І юнацьких Олімпійських ігор та двох Ігор Олімпіад 2014 року в Сочі та 2018 року в Пхьончхані; Антон Дукач – учасник І юнацьких Олімпійських ігор, учасник Ігор Олімпіади 2018 року в Пхьончхані, рекордсмен траси у Вінтербергу (Німеччина) де проходив етап Кубка світу у 2015 році; Ігор Стахів – учасник ІІ юнацьких Олімпійських ігор 2016 в Ліллехаммері; Андрій Демчук – призер чемпіонату Європи та світу серед юніорів з натурбану.

Серед гостей також були їх тренери: Дмитро Нікотєнєв, Марян Гузнер та старший тренер національної збірної команди України, президент федерації санних видів спорту у Львівській області Тарас Гарцула.

Для кращого зуміння, що таке санний спорт?, упродовж спілкування  для учнів було висвітлено декілька відео роликів про його різновиди.

Також олімпійці надали можливість  дітям відчути себе справжнім спортсменом-санкарем  дозволивши посидіти на професійних санях, побачити і приміряти обладунки спортсмена, а також провели майстер клас та розповіли про свій спортивний шлях до Олімпу.

Звісно найдопитливіші, зацікавлені, уважні і ерудовані були відзначені подарунками з олімпійською символікою від відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

Noc.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ