Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Учора міські депутати затвердили проект бюджету Львова на цей рік

Учора під час сесії Львівської міської ради було затверджено проект бюджету міста Львова на цей рік. Його після півгодинної наради міського голови з головами фракцій було ухвалено 77-ма депутатськими голосами.
Нагадуємо, що наразі йдеться лише про затвердження загального фонду міського бюджету. Фонд розвитку та спецфонд повинні бути затверджені до березня цього року. Також до 15 лютого на сесію міської ради повинен бути внесений проект розподілу бюджетних коштів згідно з програмно-цільової методики. Вона полягає в тому, що бюджетні кошти виділяються не в цілому на галузь, а на конкретні програми. Така методика цього року буде застосовуватися при укладені бюджету вперше.
Нагадаємо, що цього року депутатам було запропоновано затвердити обсяг доходів загального фонду міського бюджету в сумі 1 мільярд 266 мільйонів гривень. Видатки міського бюджету пропонуються затвердити у розмірі 1 мільярд 251 мільйона гривень. В Загальному фонді міського бюджету передбачено державна субвенція на придбання вагонів комунального електротранспорту у розмірі 900 тисяч гривень, на відновлення історичної спадщини міста у розмірі 30 мільйонів гривень та інші субвенції на соціальний захист населення , виплату боргів освітянам тощо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ