Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учора на Головному залізничному вокзалі та на Автовокзалі шукали вибухівку

12 грудня о 20 год. 11 хв. у Львові невідома особа повідомила за телефоном “02” оперативного чергового ЛМУ УМВСУ у Львівській області про встановлення вибухового пристрою (10 кг тротилу) на „головному вокзалі міста Львова”. Вимог, виконання яких могло би відвернути вибух, не висувалось. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.

На місцях ймовірного закладення вибухового пристрою (Львівський центральний Автовокзал на вул. Стрийська, 109 та Головний залізничний вокзал на пл. Двірцева, 1) працювали основні підрозділи сил ЦО області і міста Львова згідно з „Планом дій …”.
До будівель вищевказаних установ припинено доступ сторонніх осіб, виведено персонал та відвідувачів, виставлено охорону. З будівель вокзалів виведено загалом 490 осіб. Спеціалістами вибухово-технічного відділу при УМВСУ у Львівській області проведено обстеження усіх приміщень будинку та прилеглої території з метою виявлення вибухового пристрою. Пошукові роботи завершено о 22.35 - вибухового пристрою не виявлено.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ