Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

УДЮМК Сихівського району Львова придбає 21 путівку для оздоровлення дітей на морі

Установа дитячо-юнацьких та молодіжних клубів Сихівського району м. Львова проводить закупівлю путівок на оздоровлення для дітей пільгових категорій Сихівського району м. Львова у межах бюджетних призначень. Інформація про закупівлю розміщена в системі публічних закупівель Prozoroo.

Всього на оздоровлення дітей виділили 191 000 грн.

Передбачається закупівля 21 путівки терміном на 21 день кожна.

Учасник повинен забезпечити можливість цілодобового перебування дітей у дитячо- оздоровчому закладі протягом встановленого строку.

Кімнати для проживання з належним ремонтом повинні містити не більше 6 осіб, відповідати вимогам санітарного законодавства щодо забезпечення достатнього метражу на 1 особу, бути укомплектованими достатнім для комфортного проживання умеблюванням, забезпечені санітарними умовами для підтримання особистої гігієни з цілодобовим холодним та гарячим водопостачанням, наявністю туалету, рукомийників та біде (у дівчаток) на поверсі.

Учасник повинен мати у наявності необхідні дозвільні та інші документи, згідно з якими він має право на тимчасове розміщення дітей у дитячо- оздоровчому закладі.

Також умовами закупівлі передбачено, що учасник повинен мати 2 спортивні майданчики з необхідним обладнанням (футбольний та баскетбольно- волейбольний), спортивний  інвентар для активного дозвілля, а також на території закладу повинен функціонувати  басейн розміром не менше 20 м * 30 м з морською водою, відстань від дитячого закладу до моря не повинна перевищувати 25 м.

Зазначимо, що першочергово в умовах закупівлі було зазначено "Забезпечити прийом та розміщення дітей у кількості  21 осіб на оздоровлення та відпочинок на період з 01.06.2018р. по 21.06.2018р", однак згодом дати і кількість дітей замінили прочерками.

Початок аукціону:18 квітня 2018 14:01

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ