Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Угода про Асоціацію з ЄС набуде чинності 1 вересня

Президент України Петро Порошенко заявив, що Угода про асоціацію України з Європейським Союзом пройде останню процедуру ратифікації цього тижня та почне діяти 1 вересня нинішнього року. На цьому він наголосив у понеділок, під час першого дня робочого візиту до Вашингтона, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Прямо з Вашингтона я лечу до Брюсселя, щоб взяти участь у передачі ратифікаційних грамот, які підписані його Величністю королем Нідерландів. Це остання країна, яка завершує процес ратифікації, і Україна з 1 вересня має високу честь, що угода про асоціацію вступить в силу", - заявив Глава Української держави.

Читайте також: Порошенко розповів про заплановані зустрічі в Вашингтоні

Він також підкреслив, що Російська Федерація намагалася "не дати ратифікувати Угоду про асоціацію (України – ред.) з Європейським Союзом", у зв'язку з чим Україна подолала "шалений опір й добилася успіху.

Як повідомляв Укрінформ, президент України 19 червня розпочав візит до США, під час якого заплановані його зустрічі з вищим керівництвом країн. У Вашингтоні його супроводжує урядова делегація.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ