Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Україна презентувала туристичні можливості на престижній виставці у Лодзі

Україна презентувала можливості туристичної галузі під час триденної виставки “NA STYKU KULTUR” (“На перехресті культур”) у польському Лодзі.

Як повідомляє Євроінтеграційний портал, посилаючись на прес-службу Мінекономрозвитку, на національному об'єднаному стенді було представлено 11 регіонів України, серед яких Львівщина, Чернігівщина, Тернопільщина, Полтавщина, Одещина, Івано-Франківщина, Харківщина.Їхні представники протягом трьох днів розповідали, запрошували, рекламували та відкривали для потенційних туристів нашу країну.

Запрошення взяти участь у виставці Україна отримала від польської сторони. Цей захід став продовженням розпочатого 21 березня у Варшаві українсько-польського діалогу в межах засідання Робочої групи з питань туризму, під час якого сторони обговорили актуальні питання та визначили перспективні напрямки співробітництва.

“Україна і Польща мають спільну культурну спадщину, зокрема, яскравим прикладом цього є об’єкти Світового надбання ЮНЕСКО - дерев’яні церкви Карпатського регіону”, - зазначила Оксана Сердюк директор департаменту туризму та курортів Мінекономрозвитку.

Виставка у Лодзі є одним з найвідвідуваніших виставкових заходів у сфері туризму в Польщі. Основною її ідеєю є поєднання культур та демонстрація їх спорідненості. Український стенд цьогоріч надав відвідувачам виставки унікальну можливість ознайомитись з різноманітними туристичними дестинаціями й культурними особливостями регіонів України, насолодитися виступами українських народних вокально-інструментальних колективів із Тернопільщини, Чернігівщини та Полтавщини, а також побачити і доторкнутись до виробів народної творчості регіонів країни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ